Benvinguts al nostre blog!

Hola! Som la Judit i la Mariona i us donem la benvinguda al nostre blog de Polseres vermelles!

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 31 de maig del 2011

dilluns, 30 de maig del 2011

Hooooola! Us voldríem recomanar una cançó! Que es la que canten els vuit, el Mikel Iglesias i el Nil Cardoner. Encara no ha sortit el disc però podeu escoltar un fragment. No sabem quan el disc estara a la venta, però quan ho sapiguem ja us ho direm.

Si voleu recomanar una cançó deixeu un comentari i d'aquí una setmana penjarem un I-pod amb totes les cançons que surten a Polseres Vermelles i també les que heu recomanat.
Aquí un deixem el fragment i a sota la lletra per si la voleu cantar:



Dorm, tens tota la nit per descobrir,
Només si tu vols somia amb mi,
Jo et portaré per molts camins,
Fins que el sol ens sorprengui al matí....

Llums de colors mai s'apaguen al meu cor...

diumenge, 29 de maig del 2011

Entrevista a L'Ian Güell Camps. Rodria Polseres Vermelles.

Hola!!! Aquí us deixem una entrevista a un personatge secundari de POLSERES VERMELLES!!! L'Ian Güell!!! Rodri a Polseres Vermelles!!!
Bé, aquí us deixem l'entrevista:


- Abans de fer la sèrie de Polseres Vermelles actuaves o feies teatre? feia les dues coses actuava i feia teatre
- Quin és el Polsera que t'agrada més? tots
- Per què et vas presentar al càsting de Polseres? no em vaig presentar em van trucar
- Quan vas anar al càsting, que és el primer que vas sentir quan et van dir que tu faries el paper de Rodri? no va ser instantani vaig fer 5 càstings finalment o van decidir i lo prime q vaig fer va ser dir-so al meu avi
- Com definiries el teu personatge? poruc, insegur però de bona fe
-Desprès d'acabar el rodatge et van dir si participaries en la segona temporada de Polseres Vermelles? no perquè no savíem que faríem segona temporada
-Ens podries fer un petit avanç de la segona temporada? no tenim encara els guions o sento.
Bé, gràcies per haver fet aquesta entrevista. de res a vosaltres :)


divendres, 27 de maig del 2011

Hola!!! Avui al Bac Up venen el Mikel Iglesias i l'Alex Moner! Esteu nerviosos? Esperem que pogueu escoltar el Bac Up d'avui a ràdio Flaixbac, i si no podeu, recordeu que us podeu descarregar el podcast!

Només queden minuts!

dijous, 26 de maig del 2011

Quedada Polseres!

Holaaaa!!!! Hem escoltat que a la Pl. Catalunya de Barcelona hi haurà una quedada de fans de Polseres Vermelles, però del que no estem molt segurs és si venen els Polseres de veritat.... És el dissabte 4 de juny a les 17:00h. Encara no tenim gaires detalls d'aquesta quedada, però si en sabem alguna de nova us ho direm lo més ràpid possible!!!!!
Gràcies per seguir-nos,
El blog de Polseres Vermelles.

dijous, 19 de maig del 2011

Moltes gràcies! Avui, dia 19 de maig de 2011 hem arribat a 10.000 visites! No ho hauriem pogut aconseguir sense vosaltres! Moltes gràcies!!!!!! I..... POLSERES AMUNT! (L)



dissabte, 14 de maig del 2011

Hooola! Volem donar una bona notícia a tots els socis de cavall fort! En el número 1171 entrevisten a tres polseres (a l'Igor, l'Alex i la Joana)! Aquí us deixem la pàgina web on està penjada l'entrevista:

http://cavallfort.cat/www/cavallfort/ca/cavall-fort/1171/24-entrevista.html

dilluns, 9 de maig del 2011

Firmes de dvd al corte Ingles!!

Hola!! Com us vam informar, el dijous els Polseres estarien al corte ingles per firmar els dvd de la primera temporada de polseres vermelles. Doncs nosaltres hi vam assistir!!!!!!!! Va haver-hi molta gent, però ens vam fer fotos hi ens van firmar tots els Polseres!!!!!!!! Tots vam sortir guanyant ( les fotos, les firmes...).                                  Ens ho vam passar molt bé!! Aqui us deixem les fotos!!! Donem moltes gràcies a l'Artur (un col·laborador del blog) que ha fet aquestes fotografies!!! També les podeu trobar a l'apartat on posa: Fotografies
Adéu!!!
Aquesta és la foto del grup de Polseres!!!











































dimecres, 4 de maig del 2011

Noves notícies! Demà a les 6 de la tarda es farà la presentació del vídeo de polseres vermelles a l'exterior del Corte Inglés de la Diagonal a Barcelona i estaran tots els actors, pau freixas i albert espinosa! Recordeu, és fins a les  20:30h!

També hem descobert que  el metge que es diu Josep (Andreu Rifé)canta! Aquí us deixem la seva pàgina web on podereu escoltar més tranquilament la seva música!- http://www.andreurife.com

dilluns, 2 de maig del 2011

Què us va semblar ahir l'últim capítol de polseres vermelles! Que emocionant que va ser! Nosaltres quasi plorem! Expliqueu-nos que us ha semblat l'últim capítol de la temporada de polseres vermelles! Volem que comenci ja la nova temporada!!! Però els càstings, per a qui li interessi, seran el gener de 2012, no sabem l'hora ni el dia, però quan ho sapiguem ja us informarem!

Quina emoció!!! (:

Aquest nit, després de Crackòvia fan l'últim capítol de la temporada de polseres vermelles! Ja no podem esperar més! Que creieu que passarà amb el Roc? Es despertarà o se l'endurà un àngel que es diu Àlex? Quins nervis per saber com acaba la temporada? Que passarà amb la cristina i el Lleò? Li dirà el que pensa d'ella abans que li donin l'alta? No ho sabem, però aquesta nit ho veurem!